Ordervillkor

Beställningar

Enklare design bör läggas med minst 1 veckas framförhållning, medan mer avancerade skapelse bör beställas 2 veckor före. För att vara säker på att just Ni får era egendesignade bakverk efter era önskemål, se till att vara ute i god tid. Klicka på Beställ här för att komma till beställningsmallen.

Vi har möjlighet att göra sista minuten beställningar (1-2 dagar) om de är av enklare design (ex. prinsesstårta med enklare motiv) i mån av tid, men ni är alltid välkomna att kontakta oss så att vi kan diskutera era önskemål. Klicka på KONTAKT vid eventuella frågor.

 

Ångra en beställning

Att utveckla och skapa bakverk enligt er specifikation kräver både tid och planering.

Marsipan- & sockerfigurer samt design tar tid och behöver göras några dagar i förväg, därför ber vi er att ha hänsyn till detta om ni t.ex beställer en tårta med dessa önskemål.

Önskar ni avbeställa en order så ska detta göras senast 7 dagar innan leveransdagen.

Avbeställningar efter detta debiteras enligt överenskommelse.

 

* Leverans

Vi erbjuder fri hemleverans inom tullarna och närförort i Stockholm. För leveranser utanför dessa områden tillkommer en avgift. Tiderna för hemleveransen har en tidsspann på ca 2 timmar, beroende på hur mycket vi har att göra på leveransdagen. Ni får önska en ungefärlig tid i beställningen så levererar vi inom den tiden.
 

Utanför tull
Ytterförort      199 kronor
>30 km            299 kronor, kontakta oss

 

Närförort
Nacka, Hammarby Sjöstad, Bromma, Solna, Liljeholmen, Aspudden, Gröndal, Årsta, Sundbyberg, Hägersten. 

Ytterförort
Farsta, Högdalen, Danderyd, Vaxholm, Arlanda, Kista, Lidingö, Sollentuna, Skogås, Bandhagen, Huddinge, Skärholmen, Sköndal, Älvsjö, Enskede, Hässelby, Haninge, Tullinge, Vällingby, Akalla, Spånga.

>30km
Södertälje, Märsta.

Det är även möjligt att hämta upp er beställning i Stockholm enligt överenskommelse.

Betalning

Betalningen sker för närvarande via Swish eller kontant. En deposition på 50% av kostnaden kan krävas för större beställningar. När ni gör er förfrågan kommer vi att meddela pris. Ni måste därefter acceptera beställningen och godkänna kostnaden innan vi bekräftar er beställning.

SHOP:

TELEFONTIDER:

Måndag - Fredag: 08.00 - 16.00   ​​
Lördagar: 09.00 - 15.00
Söndagar: 09.00 - 15.00

ADDRESS:

Labradorgatan 16

115 48 Stockholm

Sverige

© 2016 by The Cakery Stockholm. Proudly created with Wix.com

GET IT FRESH:

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon